image


Beste tuinliefhebber

Wat zijn wij blij dat we de geboorte van “ Liezelse Plantenbeurs 2022” kunnen aankondigen. Hier, op een geheime plek in de vruchtbare grond van Liezele staat het klein, mooi en ambitieus boompje tussen vijventwintig succesrijke broers en zussen in optimale omstandigheden te groeien. Ze plagen hem met het feit dat hij “een nakomertje” is. Een olifantsdracht van twee jaar is volgens hem de fout van die fameuze familie Corona die hem dwarsboomde. Door die kerels moesten de mensen in hun kot blijven, in lockdown gaan, in quarantaine gaan, prikken krijgen... Ondanks alles werden sommigen toch nog ziek en zijn er zelfs mensen aan overleden. Kunt ge u voorstellen de laatste van de familie, den Omnicron dat is nog de aantastelijkste, die valt tot op heden nog 60000 Belgen per dag lastig!

Onze jongste telg is dit kotsbeu, spuugzat, hij droomt van zijn bloemenfeest, de Plantenbeurs. Gelijk heeft hij want zonder dromen is er geen toekomst en wat is er mooier dan een droom die uitkomt.

Het bestuur van de landelijke gilde wil er alles aan doen om deze droom waar te maken. Wij moeten ook eerlijk zijn dat dit een intentieverklaring tot organisatie is. Dit is of was niet de gemakkelijkste keuze. In de eerste plaats willen wij de beurs op een veilige manier laten doorgaan, het is een beetje een sprong in het onbekende en zal continue bijsturing en communicatie vragen. Daarom is het van het grootste belang dat u uw juiste contactgegevens doorgeeft. Wij rekenen ook op uw verantwoordelijkheid en het naleven van de Covidreglementering geldend op het moment van de beurs. Vanaf heden gaan wij in overleg met onze lokale overheden, ordediensten en Landelijke Gilden nationaal om de nodige aanvragen te doen.

Indien het door omstandigheden de organisatie van de beurs in gedrang zou komen, houden we er ons aan om het inschrijvingsgeld terug te storten. Het is vanzelfsprekend dat wij in geen enkel geval aansprakelijk kunnen gesteld worden!

Op Paasmaandag 18 april 2022 gaat de zesentwintigste feesteditie van de Vlaamse Plantenbeurs door in Liezele-Puurs. In samenwerking met de Landelijke Gilde nationaal ( 70000 leden) zal de Landelijke Gilde Liezele dit evenement organiseren. De verkoopbeurs is uitgegroeid tot één van de grootste in zijn soort . Voor een sfeerbeeld kan u foto’s en TV- reportages bekijken op onze site www.landelijkegildeliezele.be .

Verkoopmarkt:

Deze gaat door van 10 tot 17 uur in de dorpskern van Liezele.

De standhouders worden verwacht tussen 7.00 en 8.00 uur. Voor een “vlotte markt” zullen we vanaf 8.00u de lege standplaatsen invullen.

Mocht u om onvoorziene omstandigheden de dag zelve moeten afmelden, vragen wij dit even te melden (voor 8.00u) op het nummer 0486208177.

Wij vragen u voor 10 maart 2022 het inschrijvingsbedrag te storten. Zodra dit bedrag gestort is op rek.nr. BE43 733-2230001-01, bent u zeker van uw plaats.

Bij aanvragen en stortingen na 10/3/2022 wordt het inschrijvingsgeld met 50% verhoogd en is er geen garantie tot deelname.

Cateringactiviteiten worden door de organisatoren ingericht, door derden zijn deze niet toegestaan!

Animatie en demonstraties

Van de demonstraties kan iedere tuinliefhebber iets leren.

De publiciteitsmachine zal vanaf nu weer op volle toeren draaien: er zullen opvallende reclamepanelen geplaatst worden. Affiches en duizenden folders zullen verspreid worden. Zoals elk jaar is de belangstelling van pers en publiek erg groot. Als de weergoden meezitten wordt er weer vlot verkocht

Hou u gezond !

Zorg voor uzelf en voor uw naasten !

Laat Paasmaandag de start zijn van een onbeschrijflijke mooie lente !

    Het bestuur Landelijke Gilde Liezele


 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 


imageimage